Tidlig efterårsinspiration

Blomster barn

Gud, hvor er jeg ved at være træt af, at bo i rod halvfærdige løsninger. Vores lejlighed er, sammen med de 40 andre, ved at blive renoveret. Og det går langsomt! De laver lige lidt her og lidt der, og jeg ved jo godt, at det er sådan man gør (sikkert), men det gør det ikke mindre irriterende. Så jeg nyder tiden udenfor lejligheden og heldigvis bliver mine weekender brugt alle andre steder end herhjemme. Sidste weekend så jeg ud som på billedet, da jeg var til 20 års prinsessefødselsdag! Og dagen efter var vi til Grøn Koncert i Valby. Efter min mening er det en ret god måde at slippe ud fra sin lejlighed på. Heldigvis er denne weekend også fyldt med gode måder.

 photo b30b3595-1ee7-4557-aaf0-26da469aa626_zpssblpmylr.jpg
Kjole, NLY Trend // Blomsterkrans, Rut&Circle

Håber I får en dejlig weekend <3

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tidlig efterårsinspiration