Alle de gange mit liv har været slut

Tidlig efterårsinspiration

Early fall

Inspireret af vejret igår, er jeg så småt begyndt at kigge på efterårsting. Efteråret er min yndlings årstid; støvler, lag-på-lag, flotte jakker – whats not to like? Og nu er butikkerne begyndt at komme ud med deres efterårskollektioner, så jeg kan næsten ikke vente med at shoppe dem! Ovenstående er det, jeg godt kunne tænke mig at gå årstiden i møde med.
Er i begyndt at tænke på efterårstøj, eller holder i fast i sommeren så længe som muligt?

5

 • Jeg går med tankerne om en ny jakke, mangler nemlig en da sidste års røg ud 😀

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, det er godt nok lidt vemodigt, at man slet ikke har fået gjort brug af sommergarderoben endnu. Flytter heldigvis til Hong Kong om knap to uger, så der skulle der gerne være rig mulighed for at hoppe i sommertøjet igen (:
  Iøvrigt rigtig fin blog, du har dig. Følger nu med på bloglovin (:
  http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Ja det er lidt ærgerligt.. Fedt med Hong Kong! Følger faktisk også med hos dig, så glæder mig til at følge med i det 🙂 og tak for det! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tasken er rigtig pæn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Ja det synes jeg også. Overvejer den lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle de gange mit liv har været slut