Link love #2

Alle de gange mit liv har været slut

 photo poster-white-collar-season-6_zpsgv6kygqb.jpg

Jeg er en sucker for serier, både i TV og bog format. Jeg slugte Heartland bøgerne på rekordtid (hestepiger vil vide hvad det er), Twilight, Gossip Girl, Friends og en masse andre. Jeg kan virkelig godt lide den måde, hvorpå man bliver trukket ind i et univers i et stykke tid og at man kan vende tilbage til det (ofte!), hvorimod en film er overstået hurtigt.

Jeg har lige set det sidste afsnit i sidste sæson af Whitecollar, en af mine absolut yndlings serier, og blev ramt af den samme følelse som alle de andre gange. Okay, det her kommer til at lyde dramatisk, men håber at der er nogle der kan genkende det :-). Men det føles sku som om mit liv slutter, for en kort stund. Og det kan man vel også sige at det gør. Altså det liv der lever sig ind i den serie, vel at mærke. Jeg kender jo alle personerne der medvirker (føler jeg) og mit kendskab til dem slutter. Efter hver afsluttet serie, får jeg en stor lyst til at følge med i skuespillernes private liv, for liiiige at fastholde serien lidt længere.

Helt ærligt, er jeg virkelig den eneste?

Heldigvis er der stadig en masse gode serier, der ikke er slut endnu. Og jeg er da også i gang med flere (hvordan kan de trække Pretty Little Liars SÅ langt?). Så ja, mit liv er ikke slut for sidste gang.

4

 • Pernille H

  Du har SÅ meget ret – det er utroligt, som man kan leve sig så meget ind i serierne :grinning: :joy: Men det er da en skøn verden at være en del af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Dejligt jeg ikke er den eneste 😀 det er en fantastisk verden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender følelsen så godt. Fik den med Friends og Desperate Housewives.

  Pretty Little Liars gav jeg op på, fordi jeg synes (som du også skriver), at de trak den aaaalt for langt ud. Det bliver bare det samme.

  Lige nu er jeg fuld i gang med Vampire Diaries (HIT!), måske White Collar skal være den næste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Kan godt forstå du gav op på PLL, jeg er bare så nysgerrig 😀 Whitecollar kan i hvert fald helt klart anbefales!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Link love #2