Kaffe dit & kaffe dat

Link love #2

Disse links har inspireret mig eller gjort indtryk på mig på det sidste.

10 Hard Life Lessons You Learn In your 20s. 
Career Girl Daily er blevet en af mine yndlingsblogs, da der er så mange fede indlæg med tips, lister og guides. Oveni det er der også inspirerende interviews med mange succesfulde kvinder, blandt andet dette. Og hvis du kan lide CDG, vil du også kunne lide WhoWhatWear, f.eks. dette indlæg.

Der findes ikke stiltiende accept – Stop voldtægter!
Et indlæg der virkelig sætter gang i nogle tanker. Og hvis du er vild med indlæg omkring meninger og holdninger, så læs også dette.

Net-a-Porter.com.
Drømmeland uden lige. Hvis jeg nu bare lige havde pengene… Det værste er, når jeg så forelsker sig i noget jeg faktisk har penge til, meeen der står ikke lige ‘mega-dyrt-stykke-læder’ på de penge.

Boligsiden.dk.
Endnu et drømmeland! Specielt lige for tiden, hvor vores lejlighed er kaos, da der render håndværkere hele tiden. Nye rør, nyt tag, nye vinduer og døre. Det bliver da rart når det er færdigt, bevares, men lige nu er jeg lidt træt af det. (Og hvorfor starter håndværkere så tidligt? At skulle stå op kl 7 på en fridag for at lukke dem ind – not my kind of thing..)

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffe dit & kaffe dat