Rabatkode til Hvisk

En video til jer + Roskilde

I torsdags var jeg til fest med mine veninder fra studiet, og efter en spand sangria og et par glas champagne, lavede de en video til bloggen!

Er de ikke søde? 🙂

I dag tager J og jeg på Roskilde Festival – endelig! Jeg tager kamera og computer med, og ser om jeg kan finde internet til at blogge derfra. Ellers kan i som altid følge med på Instagram, som jeg vil opdatere en del 🙂 Det medie, der dog nok vil blive opdateret mest, er Snapchat, her hedder jeg michellestal.

Håber i får en fantastisk søndag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til Hvisk