Smukke negle & Hvisk

Countdown: 10 days

Ja, så den her countdown var jeg jo god til. Eller, nå. MEN nu er der altså kun 10 dage til at campingpladsen på Roskilde Festival åbner, og jeg glæder mig! Hvad glæder jeg mig til? Lækker musik, kolde fadøl med shots i, solbriller (forhåbentlig), burger, nachos og thaimad i en hel uge, uden skam! Hygge og laid back stemning hele døgnet. Her i weekenden skal jeg ud og arbejde for festivalen. Og så har jeg ellers fri under hele ugen!

 photo 11421695_10207297401852395_1884166578_n_zpsxtaomolq.jpg

Som altid op til Roskilde Festival, er der nogle af de kunstnere der kommer, der virkelig ligger op til en fest! F.eks. Pede B, han har for kort tid siden udgivet et nummer med L.O.C og Ankerstjerne. Man kan jo så håbe, at de har fået en invitation til Arena! Og Suspekt har lavet et nummer med Lukas Graham, mon han er inviteret? Det er heldigvis noget de danske musikere er rigtig gode til, at invitere andre med til deres koncerter. En gæsteoptræden der stadig står knivskarpt i min hukommelse, er fra Nephew’s koncert på Orange scene med L.O.C. for nogle år siden.
Så Pede eller Orgi-E, hvis i læser dette – PLEASE?

Jeg er så småt ved at være klar til festivalen. Det er jo en fantastisk undskyldning for at købe lækkert sommertøj! Jeg købte igår nogle virkelig fede solbriller! J er ikke enig, men han forstår sig jo heller ikke på festival-stil ;-), men det kommer han til! Han skal nemlig have sin jomfru-Roskilde i år, spændende ikke?

Billedet er fra sidste års festival. Hvis ikke man skal have lyserødt hår i den uge, hvornår skal man så?

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke negle & Hvisk