Hvisk stylist

Ting der irriterer mig på Instagram

Instagram er et fantastisk medie og jeg bruger det rigtig meget! Dog er der nogle ting der godt kan irriterer mig lidt. Eller måske mere undrer mig over. Jeg kan selv godt lide at læse om ting der irriterer andre, så jeg ikke føler mig alene om mine irritationsmomenter.

 photo Collage_zpsst3fqwnt.jpg

… Når der bliver afholdt konkurrencer, men man aldrig får at vide hvem der vinder. Der var især én bruger, der holdte en del konkurrencer (og gør det sikkert stadig, men jeg er stoppet med at følge hende), og der var en masse deltagere, men jeg kunne aldrig se hvem der vandt, så jeg spekulerede på om der overhovedet blev trukket nogle vindere.

… Når folk hashtagger ting, som ikke er på billedet eller har noget med billedet at gøre. Jeg bruger ofte hashtags til at søge efter billeder og så er det liiidt irriterende at sidde og scrolle igennem en masse billeder, der ikke har nogen relevans. F.eks. at hashtagge madbilleder med #fashion..

… De der ‘get 900 followers now!’ brugere. Men endnu mere når folk gør brug af dem og får en masse spøgelsesfølgere. Ja det er flot at have rigtig mange følgere, men hvad gør det, når de ikke er aktive og liker og kommenterer dine billeder. Endnu værre er det vel så, når Instagram rydder op i de spøgelsesfølgere, og folk derfor mister en masse på én gang.

I kan se om jeg gør nogle af de ting, der irriterer jer lige HER. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvisk stylist