Weekend i kjole

Hvisk stylist

AFFILIATE

Jeg skrev i fredags om, at jeg havde gang i et lille projekt, og det er nu en realitet. Jeg er blevet stylist for smykkefirmaet Hvisk, hvilket vil sige, at jeg har en profil på deres hjemmeside, hvor jeg gemmer mine favoritsmykker og uploader mine egne stylings af deres smykker. I kan derfor gå ind på min profil og blive inspireret og se hvilke smykker jeg godt kan lide. Hvis i køber noget igennem min profil, får jeg 15% af beløbet. I kan også synes godt om mine forskellige stylings, så stiger min provision.

 photo DSC_0616_zpsitf44mlu.jpg

Det skal lige siges, at jeg ikke er blevet stylist for at tjene penge, men fordi jeg synes det er spændende, at kunne lave en masse forskellige looks ud af deres smykker. Jeg kan rigtig godt lide, at deres smykker er ret simple, men at der samtidig findes både meget feminine smykker med sten og rå smykker i rhodium.

Tag et kig forbi min profil og kig gerne derind flere gange, da jeg løbende i vil opdatere med nye favoritter og stylings.

Klik HER for at komme til min stylist profil.

 photo hvisk22_zps5rrack3g.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i kjole