5 blog anbefalinger #2

5 hurtige til mig

 photo d8aa46e8-0e28-40ab-9f1e-e3d7f09ec243_zpswvypnbtw.jpg

Hej Michelle! Hvordan går det?

Hejsa! Det går da egentlig meget godt, nu skinner solen jo, så føles alle andre ting så ubetydelige. Selv eksamen, men det er jo nok ikke så godt :-). 

Den må du vidst hellere se at få styr på! Dine arme ser lidt trætte ud, har du trænet?

Nej, det får jeg desværre ikke gjort så meget for tiden. Har faktisk glemt at betale til fitness denne måned, en typisk michelle-ting. Men mine arme er trætte, fordi vi har fået ny sofa i dag! Så vi har slæbt de gamle ud og ned til min mor, og den nye ind. Så lækkert!

 photo DSC_0605_zpsm0zas0dn.jpg

Det lyder da dejligt. Hvad laver du så nu?

Nu sidder jeg på terrassen midt i solen med shorts på! Og kasket og solbriller. Jeg elsker sol, bare helst ikke i ansigtet, og slet ikke i øjnene! 

Du er da lidt underlig, er du ikke? Har du så husket solcremen?

Ja, den har jeg husket! Det er lidt pænere at være ‘bleg’ ind rød som en reje, jo!

Godt! Hvad glæder du dig til lige for tiden?

Uha, der er mange ting! For det første glæder jeg mig til at afsløre et lille projekt jeg har kastet mig ud i, som i kommer til at se en del til. Jeg glæder mig også til at få overstået mine sidste eksamener, så jeg kan holde sommerferie! Og så er der kun 22 dage til Roskilde starter, og dét glæder jeg mig til! I år skal J med for første gang, så det bliver spændende. 

Det glæder vi os til at følge med i. Hav en god weekend!

Jo tak, i lige måde <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 blog anbefalinger #2