Om studie og eksamener

5 blog anbefalinger #2

Jeg holder virkelig meget af at blogge, og lige så meget af at læse andres blogs. Og det kan jo være, at jeg ikke er den eneste. Derfor får i lige 5 med på vejen, som jeg besøger hver dag.
Se mit tidligere indlæg med 5 blog anbefalinger her. Dem besøger jeg også stadig dagligt.
(Billedet passer slet ikke til indlægget, men er de ikke søde? Den hvide er gravid og vi forventer killinger i weekenden!)

 photo 31367a6c-6dbf-40e6-bbfe-4d04a018b808_zps6rebzfwy.jpg

Rockpaperdresses – hvis du vil se en sød, velklædt og livsglad radiovært, så skal du følge med i Cathrines liv. Hun er både god til inspiration, inspirerende blog indlæg og som baggrundshygge til hvad end du laver, når hun giver den som radiovært på Smag på P3.

Blog by Sandra – udover at være fantastisk smuk, har Sandra også forstand på at klæde sig virkelig pænt på. Men samtidig har hun også humor, hvilket gør bloggen rigtig personlig, og man føler nærmest man kender hende godt.

Isabella Thordsen – en blogger jeg har fulgt meget længe. Isabella er kun i 20’erne, men har virkelig opnået meget i sit liv! Følg hendes hverdag som stylist for ASOS i London (!!) og beundr hendes smukke tasker, det gør jeg i hvert fald!

Copenhagen Stories – Caroline og Kristine viser dig deres hverdag i København og dette inkluderer både tøj, musik, løbeture og hvad der er værd at se og opleve i byen. Så hvis du vil have masser af inspiration, må du ikke gå glip af denne blog.

The Rusty Home – en blog i en lidt anden boldgade, men dog stadig meget anbefalelsesværdig! Julie er super til indretning, specielt det man ikke lige ser hver dag. Og udover det er hun hudløst ærlig, det gælder både hendes mening om diverse boligtendenser og hendes bloggerløn.

Håber i blev lidt inspireret af disse blogs.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om studie og eksamener