Ting der har gjort mig glad

Pas på dine sorte bukser

Jeg elsker sorte jeans. De passer til alt, både tøj og begivenheder, og kan dresses op og ned så let som ingenting. Der har jeg også rigtig mange i min garderobe og jeg ved, at jeg ikke er den eneste! Men ofte mister de ret hurtigt farven ved vask, og så har man sig et par grå bukser i stedet for. I fødselsdagsgave fik jeg et par sorte Dr. Denim bukser, og de sidder som var de syet til mig! Derfor vil jeg selvfølgelig sørge for, at bevare farven i dem så længe som muligt.

 photo 1d72a675-62ca-4e22-8add-98e5f42e7727_zpsgh7odck9.jpg

Jeg har kigget lidt rundt på forskellige tips og har her samlet dem, jeg selv vil prøve, udover selvfølgelig at vaske dem på lave temperaturer, på vrangen og med andet sort eller mørkt tøj.

– Læg dem i fryseren. Dette skulle dræbe nogle (men ikke alle) bakterierne i bukserne. Selvom det egentlig er bevist, at der ikke kommer flere bakterier i bukserne, jo længere der går før de bliver vasket.

– Hvis der kommer en plet på eller de på en anden måde bliver beskidte, så skyl dem med koldt vand. Der bliver faktisk rådet til, at man tager dem på i bad (?) og skyller dem med koldt vand bagefter. Der ville jeg nok bare skylle dem op i vaskemiddel beregnet til håndvask.

– Hvis de lugter af f.eks. bål eller røg, så hæng dem op ude på badeværelset mens du er i bad. Dampen fra badet skulle fjerne lugten. (Endnu en god grund til at tage lange, varme bade!).

Så du skal i virkeligheden ikke vaske dine bukser. Og det gælder også almindelige denim bukser, for at de holder formen længere. Nu må vi se hvor længe jeg kan lade være med at vaske mine 🙂

2

 • Kathrine Johansen

  Alle de ting du skrev der vidste jeg overhovedet ikke. Det er virkelig smart, gælder det os hvide og andre farvede bukser så?! haha 🙂

  God mandag.
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Ifølge manden bag Lee jeans, skal man ikke vaske dem, nej. Men mine hvide bukser bliver nok nødt til at blive vasket (ofte :p)
   God mandag til dig også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der har gjort mig glad