Fødselsdags'barn'

Jeg er enig med Irland!

Hvis jeg skulle udpege mit yndlingsland i verden lige nu, ville det uden tvivl være Irland, selvom jeg aldrig har været der. Jeg bliver så glad og stolt over sådanne nogle mennesker, der er ligeglad med den religion der præger landet, og stemmer for sådan en vigtig ting som homoseksuelles ret til at blive gift!
 photo image.jpg1_zpspioasmor.jpg

Source: Jyllandsposten.

Selvom man måske kunne undre sig over den store mediebevågenhed på Irlands beslutning, når vi jo (heldigvis) har haft det nogle år, så er det simpelthen fordi Irland er de første i verden der får det gennemført ved en folkeafstemning med så stor en del ja-vælgere. Det sætter håb i mange mennesker, når et katolsk land tager en så historisk beslutning.

Personligt har jeg altid været for homoseksuelles rettigheder. Jeg synes det er en menneskeret, at man skal have lov til at elske hvem man vil. Og vise det! Tænk hvis der ikke fandtes sådanne forskelligheder i verden og vi alle var ens, hvor ville det dog være et kedeligt sted at være.

Desværre er det langt fra alle steder, der er nået så langt som Irland, og flere steder i verden bliver man fængslet og behandlet som alt andet end et menneske (læs: Rusland…). Jeg håber virkelig, at diskrimination mod mennesker der ikke ser ud som ‘normen’ eller gør hvad der forventes, en dag er en del af historiebøgerne. Jeg er bange for jeg ikke selv kommer til at opleve det, men Irland har givet mig et lille håb.

God søndag <3

2

 • Jeg kunne ikke være mere enig. Jeg er så glad på deres, og ikke mindst i sidste ende alles, vegne. Det er et fantastisk stort skridt! Jeg har flere homoseksuelle venner og en af mine tætteste veninder har faktisk en onkel, der er homoseksuel. Når jeg nogengange tænker over at det ikke er i alle lande de ville kunne gå frit på gaden hånd i hånd uden det enten resulterede i fængselsstraf eller dødsdom, så bliver jeg simpelthen så forarget og ked af det på samme tid. Det er forfærdeligt og derfor er det så kæmpe stort, hvad Irland har gjort!!! <3

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Det er nemlig så forfærdeligt, hvor vildt de er jagtet nogle steder! Håber virkelig der er flere lande der følger trop nu! Irland er i hvert fald et godt forbillede nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags'barn'