På min sidste dag som 21-årig har jeg...

Fødselsdags’barn’

 photo fb728d57-ad51-4132-8405-1f11335357f7_zpsxklg2ebq.png    photo 60fe759f-0faf-4e72-a2e7-3b8eee97695b_zpslpn51mtw.png
Som nogle af jer nok havde gættet udfra mit indlæg igår, så har jeg fødselsdag i dag! J havde planlagt en dejlig dag med de bedste overraskelser til mig, så dagen startede allerede klokken 8.45, da vi satte os ud i bilen. Han havde bestilt tid til en fysiurgisk massage i Roskilde. Det gjorde ederbroderme ondt, for hun ramte bare alle de rigtige steder, men bagefter var det en lækker følelse i kroppen.
Efter massagen havde han bestilt et bord på Vivaldi på Ro’s Torv, hvor vi spiste en god frokost og efterfølgende stod den på shopping. Jeg har fået de fedeste bukser, glæder mig til at vise jer dem!

Jeg er lige kommet hjem fra min mor og nu slapper vi bare lidt af, inden den står på lækker aftensmad. Så ja, jeg bliver forkælet i dag!

Håber i har en rigtig god, lang weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På min sidste dag som 21-årig har jeg...