Om at være en kylling

Om nåle & fisk

Mærkelig blanding, i know. Men ikke desto mindre var det hvad min dag igår indeholdt. Så kan vi også lige få slået fast, at mit indlæg i mandags altså ikke har noget at gøre med skrækken for nåle ;-). Jeg er bloddonor og var derfor oppe at få tappet blod. Har ikke været der i et år, da jeg fik karantæne inden jeg tog til Paris pga. en ferie til Rhodos og efter jeg kom hjem fra Paris, har jeg bare ikke lige fået taget mig sammen til at ringe. Men så ringede de til mig!

 photo IMG_4085_zpsd00cevc5.jpg    photo IMG_4086_zps6qjcp9x6.jpg

Jeg synes det er fantastisk at man kan hjælpe andre på den måde. Man hjælper til at redde liv, uden at ‘tabe’ noget på det selv. Udover selvfølgelig næsten en halv liter blod, men den kommer jo hurtigt igen!

Igår brugte jeg hele min eftermiddag og noget aftenen på at gøre akvarie rent. Det er da det værste arbejde, man kan blive udsat for! Det gør jeg nok ikke lige igen. Godt det ikke er mit akvarie (men det står dog i min stue..)
Et godt råd: lad ikke jeres kæreste være alene hjemme i 4 måneder. Her resulterede det i fisk og nye sofaer. Noget jeg er ved at lave om på igen ;-).

2

 • Jeg har netop lige tilmeldt mig som bloddonor her for et par uger siden. Så jeg glæder mig helt vildt til at jeg skal tappes for første gang! 😀 😀

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Hvor godt! Det er så lille en indsats, der kun tager 20 minutter fra jeg ankommer, til jeg går igen. Og tænk på hvor meget det hjælper i den anden ende! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være en kylling