Stille weekend

Om at være en kylling

 photo tattoo_zpskolq2kvz.jpg      photo tattoo1_zpsfltcxui6.jpg

Jeg gjorde noget vildt (synes jeg selv) i weekenden. Jeg bestilte nemlig tid til en tatovering, som jeg længe har tænkt over. Men det var nok lige lidt for vildt… I hvert fald aflyste jeg den tidligere i dag. Da jeg fik bekræftelse på, at jeg havde fået tiden, fik jeg bare rigtig ondt i maven og begyndte at tvivle på udseendet og placeringen og alt det, som jeg ellers havde været så sikker på i flere måneder. Jeg ved godt, at mange nok tænker, at det er lidt latterligt og at jeg gør det til mere end hvad det egentlig er. Men jeg har ikke nogle tatoveringer, og jeg er virkelig bange for at komme til at fortryde.. Så er det altså nemmere at få lavet den senere, hvis jeg nu fortryder at jeg ikke fik den.

Selvfølgelig fik jeg da lavet noget da jeg blev 18 og skulle skeje lidt ud – en tungepiercing, som jeg pillede ud halvandet år efter, fordi jeg ikke syntes at den var ‘mig’ mere, og den passede ikke til mig længere. Tænk hvis jeg havde fået en tatovering på det tidspunkt, som jeg så havde fortrudt så kort tid efter.

Så jeg fortsætter med at kigge på flotte tatoveringer PÅ ANDRE, og holder mig selv væk fra nålen. Det der med at være spontan og flyvsk, det gemmer vi lige væk lidt endnu.

Er jeg mon den eneste der har det sådan her?

12

 • Jeg er fuldstændig lige som dig! Jeg har gået med tanken om tatoveringer i flere år, men er aldrig kommet afsted. For hvad nu hvis jeg ikke vil finde det sted flot om bare et år? Det er min største frygt. Overvej lige alle dem med ‘røvgevir’ (Amager-nummerpladen) – der må da være nogle der ikke synes det er specielt fedt mere – og det var altså SUPER hot engang.. Så jeg har besluttet mig for at jeg aldrig får lavet en tatovering, det synes jeg egentlig også at der er noget specielt over 🙂 Når det så er sagt, så er jeg begyndt at gå amok i mine øre i stedet, det er det eneste sted jeg har givet mig selv lov til at få alle de piercinger jeg vil 😀 haha

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Er glad for jeg ikke er den eneste! Jeg er nemlig også bange for, at det der er flot og på mode nu, vil være ligesom røvgeviret om nogle år. 🙂 Det er også nogle virkelig fine piercinger du har i øret! Har overvejet at få lavet en ekstra i øret. Har kun de ‘normale’ huller 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, hvad forhindrer dig søde, kan du så se at komme afsted!! 😀 En piercing kan man jo altid tage ud igen, hvis man har fortrudt, right? 😉 (Det er i hvert fald min undskyldning) haha
   Men tusinde tak, jeg er også bare så glad for de nye!!! :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   At jeg ikke ved hvor jeg skal få gjort det henne. Man kan ikke få det i en guldsmed mere, kan man? 🙂 Men ja, har også pillet både navlepiercing og tungepiercing ud 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har gået med præcis samme tanker, overvejet, overvejet og overvejet lidt mere om jeg nu ville have en eller ej. Fundet diverse motiver, tekster osv. osv., har bare aldrig følt mig helt sikker. Det sidder der jo resten af livet 😀
  Bortset fra det, er de to på billederne vildt fede! 🙂

  http://www.amaliefernande.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Lige præcis! Og jeg synes også det er lidt et spørgsmål om ‘stil’, og måske ændrer jeg mig om nogle år, og så ville den ikke passe til mig mere. Men ja, de er ret fede! det var faktisk en af dem jeg havde bestilt tid til 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Johansen

  Jeg har en tatovering som jeg fik da jeg var 17, og fortryder den. Så skal have lavet noget over den! Synes det fedt du venter, til du er hundrede procent sikker i din sag omkring sted og hvad det skal være 🙂

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Er ked af du fortryder din 🙁 Nu må vi se om jeg nogensinde får en 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nick

  Jeg har aldrig fået en tatovering.
  Man udvikler sig gennem livet og jeg er nu glad for, at jeg ikke hver dag bliver mindet om, at jeg har været en uansvarlig møgunge.
  Hvis jeg skal have en nu, skal den virkelig give mening for hele mit liv.
  OG sidde på et sted, hvor kroppen/huden ikke forandrer sig ret meget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Jeg tror også det er bedst at lade være. Er så ubeslutsom, så jeg ville nok fortryde det om et år, måske før.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er altid svært med tatoveringer. Selvfølgelig skal man være sikker, men nogen gange skal man også bare kaste sig ud i det! Jeg har efterhånden en del tatoveringer, selvom nogen af dem er mange år gamle og nok ikke noget jeg ville få lavet idag. Så er de blevet en stor del af mig og jeg ville ikke kunne se mig selv uden 🙂 Lysten til at få det gjort kommer nok på et tidspunkt!

  paper.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Det siger min kæreste også. At man vænner sig til dem og så er de der ligesom bare. Jeg tænker at jeg nok også får en på et tidspunkt. Men ikke når min mavefornemmelse er så dårlig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stille weekend