Get your Pinterest wardrobe

Morgenjuice

Igår lavede jeg denne juice bestående af 2 appelsiner, 2 kiwier og 2 æbler. Den smagte godt, dog vil jeg næste gang kun putte 1 kiwi i, da de smager ret meget igennem.

 photo DSC_0520_zpsqdaqbwop.jpg

 photo DSC_0518_zps9jnlkuw0.jpg

Jeg holder virkelig meget af lørdag morgen, specielt når jeg ikke har nogle planer. Igår stod jeg tidligt op og spiste morgenmad og drak ovenstående juice og tog derefter ned at træne. Jep, jeg er begyndt at træne igen, efter at have holdt mig troligt væk fra fitnesscenteret i næsten 1 år. Men månederne i Paris var ikke ligefrem slankende og derfor var det vidst på tide at der skete noget!
Det betyder faktisk også, at jeg har taget hul på mit 3. og sidste nytårsfortsæt! Jeg satte mig 3 ting for, som jeg skulle nå i år. Det første var at få et job, som jeg fik allerede i slutningen af januar. Det andet var at få styr på min økonomi, efter et brændt kort i Paris, og det er jeg rigtig godt på vej til. Det tredje var så at komme i form igen og det er nu også påbegyndt. Lad os se om de alle holder året ud :-).

Har i nået nogle af jeres mål for dette år?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get your Pinterest wardrobe