Link love #1

Get your Pinterest wardrobe

Kender i det med, at man ser et billede af et virkelig lækkert outfit, og ville ønske man selv gik sådan klædt? Well, du kan faktisk gå sådan klædt, uden at det koster en formue! Her har jeg fundet inspiration fra et outfit på mit Pinterest board.

Love this outfit photo x6943_zpszebzfp6l.jpg

 photo toslashj collage_zpsfwm3jita.jpg

Sko // Skjorte // Jeans // Solbriller // Ur // Taske

De hvide bukser var faktisk nogle jeg købte i Field’s i lørdags, og skjorten har jeg købt i dag. Jeg må vidst hellere prøve denne sammensætning en dag. Hvis i vil se bukserne i en anden sammenhæng, så hop over på min Instagram, hvor der ligger et billede fra igår.

God weekend <3

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Link love #1