Egen juicebar

Link love #1

Jeg elsker at sidde og finde en mase nyttige links om alt fra mode, mad, guides osv. Det er særligt en god overspringshandling, hvilket jeg efterhånden er mester i. Er jeg den eneste? Her har jeg i hvert fald samlet nogle af de links, som inspirerer mig lige for tiden.

 photo Skaeligrmbillede 2015-05-06 kl. 13.30.31_zpseqljuxbn.png

Som jeg nævnte tidligere har vi fået en saftpresser hjemme hos os, og derfor har jeg naturligvis kigget lidt rundt efter gode kombinationer af frugter og grøntsager. Her er Acie meget behjælpelig med lækre opskrifter, som jeg helt sikkert skal have prøvet af.

Jeg elsker guides og jeg elsker især guides om de ting jeg ikke vidste jeg havde brug for en guide til. Her er Career Girl Daily en rigtig god side! Der findes masser af guides, blandt andet denne om en strategi til at nå dine mål og denne om 6 ting som succesfulde kvinder gør i løbet af en dag.

Når jeg mangler inspiration til outfits (hvilket er hver dag), så kan jeg godt lide at sidde og scrolle Pinterest igennem. Og på den måde faldt jeg over denne side på Wachabuy, hvor de har et helt trend galleri propfyldt med inspiration.

Af en eller anden grund er svenske hjem altid så flotte. Eller i hvert fald dem jeg finder billeder af. Siden Alvhem har en side med en masse flotte, svenske boliger til salg. Ikke fordi jeg er interesseret i at købe en bolig der, men der er en masse inspiration at hente, fra de mange lækre hjem.

Er du også blevet tudet ørerne fulde af hvor fantastisk concealeren fra YSL er? Men er lidt for nærig til at smide så mange penge efter den? Så er du ikke den eneste! Og Youblush tipper her om et rigtig godt, måske endda bedre, alternativ.

Håber der er noget i blandt som i kan bruge. Har i nogle links som i synes er for gode til ikke at dele?

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Egen juicebar