Wishlist

Egen juicebar

 photo DSC_0515_zpsqmjz2vnw.jpg

Jeg fortalte igår, at vi havde været i Field’s og der fik vi en tidlig fødselsdagsgave af J’s mor. J har længe snakket om, at han gerne ville have en saftpresser, og jeg syntes det lød som en fantastisk idé, med friskpresset juice når som helst. Det er denne fra Imerco vi har fået. Nu har jeg kun prøvet den en gang, men jeg er meget tilfreds. Det er super nemt at kværne frugterne igennem, og efterfølgende var den faktisk også fin nok at gøre ren.
Den juice jeg har lavet i dag er med æbler, mango og ananas – ret god kombi, hvis i spørger mig. Men de næste weekender kommer vi nok til at eksperimentere en del med forskellige juice. De bedste vil jeg selvfølgelig tippe jer om :-).

God søndag!

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishlist