Magasin skønhedsserie

Wishlist

Skal da lige love for, at jeg er dårlig til at opdatere herinde for tiden! Det skyldes en del ting; jeg har ikke rigtig haft noget på hjerte, som sådan, og vil ikke bare skrive noget for at skrive noget. Derudover har jeg, ved siden af projektskrivning, haft noget ekstra arbejde. Så når jeg kommer hjem efter at have siddet foran en computer hele dagen, så har jeg ikke altid lyst til at fortsætte (her er netflixing selvfølgelig ikke inkluderet!).

Men det hele handler dog ikke om projekt og arbejde, heldigvis! Igår havde vi besøg af nogle venner til lidt vin og is, og i dag har J og jeg været i Field’s hele dagen med J’s mor og storebror. Efter jeg kom hjem fra Paris, sagde jeg til mig selv, at nu skulle jeg ikke shoppe, da min bankkonto lige trængte til en pause (og en opfyldning), men nu har jeg altså givet mig selv lov igen. Det vil jeg vise jer på et senere tispunkt.
Nu handler det nemlig om den forestående, store begivenhed, nemlig min 22 års fødselsdag. For her til har jeg jo nogle ønsker, som jeg vil vise jer, til lidt inspiration. Eller bare nysgerrighed :-).

 photo Skaeligrmbillede 2015-05-02 kl. 17.52.52_zpsnqo1ciza.png photo Skaeligrmbillede 2015-05-02 kl. 17.56.30_zpsfkp3rluc.png
Jeg fik to af disse lækre glas fra HAY i julegave, og den samling vil jeg gerne gøre lidt større. Basic toppe som den her fra Samsøe Samsøe eller disse fra Asos, er lidt træt af billige modeller, der bliver skæve efter 3 vaske.

 photo 109091_1_3_4_zps8lwsaw7p.jpg photo 258620_3_3_4_zps4rsjjix4.jpg
Jeg mangler nogle bukser, der ikke udvider sig i løbet af dagen eller mister farve efter nogle vaske. Derfor har jeg kig på disse fra Dr. Denim, og nogle i lys denim som jeg ikke helt har lokaliseret endnu. Den taske jeg købte i Paris er desværre ved at gå i stykker i stropperne, men denne fra Erbs er en god substitut. Eller denne fra Pieces.

Udover ovenstående ønsker jeg mig også næsten alt fra Magasin Skønhedsserie, som jeg skrev om i sidste weekend.

Har i nogle ønsker?

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magasin skønhedsserie