Kitchen inspiration

Magasin skønhedsserie

 photo DSC_0444_zpsob41ljpb.jpg

Forleden dag tippede jeg om noget lækkert og billigt undertøj fra Magasin, som jeg havde shoppet lidt af. I samme omgang bestilte jeg en dagcreme med fra Magasin’s skønhedsserie. Den har en dejlig duft og konsistens, hvilket jo er vigtigt med skønhedsprodukter. Men hvad der næsten er lige så vigtigt, er at den har et flot design! 🙂
Derudover er produkterne nomineret som ‘Årets Serie’ til Danish Beauty Awards 2015.

Det bliver i hvert fald ikke det sidste produkt fra den serie, som jeg skal eje. Blandt andet disse herunder, overvejer jeg at bestille hjem. Og nu er det endda sat ned! (Hvilket det blev dagen efter jeg købte cremen..) Men det er stadig billigt. Find alle produkterne her.

 photo skoslashn2_zpsmyggs3dg.jpg                      photo skoslashn5_zpsq52jecu8.jpg photo skoslashn4_zpssjngd54q.jpg

6

 • Uha, måske det var nu man skulle prøve det af 😉 Det er jo bare så smuk en serie, altså!!

  http://camillajulie.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Ja, den er nemlig smuk 😛 De er desværre ikke sat ned mere, men de er stadig billige, synes jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hvor meget er de produkter sat ned ? Jeg er lidt ude på at prøve dem nemlig, men tænkte om jeg skal slå til nu eller godt kan vente lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Det var desværre kun i forbindelse med deres Super Bazar i weekenden, at de var sat ned. Men jeg gav 90kr. for dagcremen, så det er stadig gode priser 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal altså have afprøvet deres produkter 😀

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Ja, gør det! Kan helt klart anbefale dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kitchen inspiration