Kitchen inspiration

Magasin skønhedsserie

 photo DSC_0444_zpsob41ljpb.jpg

Forleden dag tippede jeg om noget lækkert og billigt undertøj fra Magasin, som jeg havde shoppet lidt af. I samme omgang bestilte jeg en dagcreme med fra Magasin’s skønhedsserie. Den har en dejlig duft og konsistens, hvilket jo er vigtigt med skønhedsprodukter. Men hvad der næsten er lige så vigtigt, er at den har et flot design! 🙂
Derudover er produkterne nomineret som ‘Årets Serie’ til Danish Beauty Awards 2015.

Det bliver i hvert fald ikke det sidste produkt fra den serie, som jeg skal eje. Blandt andet disse herunder, overvejer jeg at bestille hjem. Og nu er det endda sat ned! (Hvilket det blev dagen efter jeg købte cremen..) Men det er stadig billigt. Find alle produkterne her.

 photo skoslashn2_zpsmyggs3dg.jpg                      photo skoslashn5_zpsq52jecu8.jpg photo skoslashn4_zpssjngd54q.jpg

   

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kitchen inspiration