5 år med kærlighed

Det er det indre der tæller

 photo magasin collage_zpsfiih9zsm.jpg
1 // 2 // 3 // 4

Hvad er det vigtigste, når noget skal være perfekt? Det er selvfølgelig et godt underlag, og her snakker jeg altså lækkert undertøj!
Jeg har haft øje på Magasin’s undertøjslinje i et stykke tid efterhånden. Synes det er så fint og til nogle gode priser. Nu er det ovenikøbet sat ned med 30%, så nu er priserne næsten for gode til at være sande! Jeg har her fundet to smukke sæt, men de har også nogle lækre bodystockings, der helt klart er et kig værd.
Så der er en pakke på vej til mig, juhu! Hvis i er til lækre blonder og feminint undertøj, så vil jeg anbefale jer at kigge forbi deres hjemmeside. Og nu er i der, synes jeg også i skal tage et kig på deres skønhedsserie. Har ikke selv prøvet det endnu, men det er også på vej til mig :-).

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 år med kærlighed