My second favourite F word

5 år med kærlighed

 photo DSC_0437_zps8otb0eil.jpg

 photo DSC_0427_zps8f2sauab.jpg

Igår havde J og jeg 5 årsdag. 5 år! Er det ikke vildt? Og det er kun den tid vi har været sådan officielt kærester. Vi var nemlig bedste venner i et år før vi blev kærester. Men faktisk lærte vi hinanden at kende allerede da vi var 11 år og J startede i min folkeskoleklasse. Jeg synes det er ret sjovt, at vi har kendt hinanden så længe :-).

Nå, men igår havde vi så årsdag. Det er ikke noget vi går sådan super meget op i, men nu lå det jo helt perfekt på en søndag. Så vi tog i badeland og spiste frokost bagefter. Billederne er fra om eftermiddagen, hvor J cyklede med 2 venner og jeg gik en tur med min veninde. Det blev til en 10 kilometer lang gåtur og en masse snak :-).

God aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My second favourite F word