DIY: Spisebord

Countdown: 72 days

 photo 72_zpsqdyjbi1h.jpgNu sprang jeg denne countdown over i sidste uge, så i dag bliver det et af hovednavnene. Man må jo opveje hvor man kan :-).

Der er slet ingen tvivl om, at Pharrell Williams er på min (og mange andres!) program i år. Mit første ‘møde’ med ham var i 2006 til en Zulu koncert. Jeg var 13 år gammel og manden smed blusen. Så der var jeg ligesom fan! Egentlig er jeg ikke særlig vild med hans musik, jeg bliver hurtigt træt af hans hits. Men jeg er sikker på han laver en fest på Roskilde, og den skal jeg ikke gå glip af! Og så kan jeg jo håbe på, at høre noget musik jeg ikke har hørt før.
Jeg glæder mig til at se, hvordan koncerten kommer til at forløbe. Synes de fleste af hans hits er featuring en anden kunstner, gad vide om der kommer nogle på besøg på scenen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Spisebord