Forårsfredag

DIY: Spisebord

 photo a5e0de23-3542-4451-8c5e-562163a98c8b_zpsee3j2odz.jpg

 photo DSC_0375_zpsusmtrley.jpg   photo DSC_0379_zpsom8f5e1t.jpg

Så blev vi endelig færdige med dette lille projekt, som viste sig at være lidt mere besværligt end vi først troede. Vi havde problemer med at få fat i bordbukkene fra IKEA, da de ikke var på lager i første omgang. Og jeg er lidt for nærig til at betale varens pris i fragt. Men vi fik fat i dem, samtidig med skoskabet.
J havde brædderne i forvejen og værktøjet, så de eneste udgifter var olien og bordbukkene. Vi sleb det med en rystepudser, og gav det derefter nogle lag med Rustik Bordpladeolie i farven Grå Drivtømmerolie. Da olien var tør, fik bordet en tur med rystepudseren igen, så overfladen fik et ‘slidt look’. Derudover borede J nogle huller i bordbukkene, så det var muligt at skrue dem fast på bordpladen. Ellers skal det åbenbart bare ligge løst ovenpå. Bordbukkene kan ses på billedet her.

 photo DSC_0378_zps0r7g2wjf.jpg

Jeg synes det fungerer ret godt med resten af vores ‘spisestue’. Det blev indviet igår, da jeg havde pigerne fra Paris på besøg til film og tortillas. Og det fungerede upåklageligt! Se det i en sammenhæng med stole, lamper og billeder her.

 photo DSC_0371_zps3nedx6cq.jpg

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsfredag