Closet Detox

Forårsfredag

 photo 8ae2cf4f-748a-4555-bb2a-8eb06162ee72_zps3hsgyqye.png
Det er da bare en dejlig dag i dag, hva? Virkelig et lækkert vejr!
Igår brugte jeg min aften med min søde studiegruppe. Vi har ikke rigtig skulle bruge vores studiegruppe siden 4. semester (et år siden), men vi svinger ualmindeligt godt og derfor ses vi også selvom det ikke er studie relateret. Som i kunne se på min instagram igår, så sad vi udenfor og drak Gin & Tonics mens vi grillede. Og ellers stod den bare på god mad, vin og røvhul (altså kortspillet!).

Nu har jeg haft en veninde til spisning og venter på at J kommer hjem. I dag har jeg gjort rent og ryddet ud i mit skab. Ja, hvad gør man ikke for at slippe for bachelorprojektet?

Håber i har en dejlig fredag aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Closet Detox