Påskeferie

Closet Detox

Den 18. april har min mor, min søster og jeg en stand på en tøjbazar. Derfor skal mit tøjskab igennem en ordentlig detox, så jeg kan komme af med alt det, jeg ikke går med. Kender i det, når man rydder ud i sit skab, så tænker man ofte: ‘den får jeg brug for på et tidspunkt!’. Og det gør man bare aldrig. Derfor jeg har fundet denne guide hos into-mind.com, og den har jeg tænkt mig at følge.

 photo closetdetox_cheatsheet1_zpsphks3flr.png

 

Into-mind.com anbefaler at man, efter man har ryddet ud i sit skab, tager et kig på det man går af med og det man beholder. Læg mærke til, hvad der får dig til at sælge det, og hvad der får dig til at lægge det ind i skabet igen. På den måde kan du finde ud af, hvilket tøj du skal gå efter fremover, så du ikke bare køber noget fordi det er smart, men fordi det rent faktisk er noget du vil gå med. Så skulle der gerne gå et stykke tid indtil næste closet detox.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferie