Tip: Billigt skoskab

Påskeferie

 photo Skaeligrmbillede 2015-04-06 kl. 13.49.18_zpsg7ewq6o6.png
Jeg har haft en rigtig hyggelig og egentlig meget stille og rolig påskeferie. Den startede med, som i kan se, at jeg hentede mine briller efter arbejde i onsdags. Det er ‘bare’ læsebriller, og altså ikke nogle jeg skal have på hele tiden. Men skal alligevel lige vænne mig til at bruge, eller nærmere, huske dem. Men det kommer nok med tiden :-).

Ellers har min påske stået på to påskefrokoster, min lillesøsters fødselsdag, lidt IKEA samling, god mad og Netflix. Ingen bachelorskrivning eller læsning til studiet, derfor er jeg bagud for min tidsplan og kan ikke tillade mig, at tage ret mange fridage fra nu af og frem til midten af maj.

På den anden side, kan jeg se frem til at få afleveret opgaven og fejre fødselsdag umiddelbart efter. Så jeg skal snart igang med at tænke på nogle ønsker, selvom jeg nu altid har nogle i ærmet ;-).

Håber også, at i har haft en god påske og er klar til hverdagen igen imorgen! ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Billigt skoskab