Countdown: 92 days

Lørdag uden planer

Selvom det er rigtig dejligt at have en weekend fyldt med planer og godt selskab, er der nu ikke noget bedre, end en weekend uden nogen planer overhovedet!
Igår aftes var min søster på besøg, hvor vi så X-factor finalen og hyggede med frugt, the og chokolade. Syntes i det var den rigtige vinder? Det gjorde vi, og vi stemte på hende begge gange.

 photo 5ed76f93-d675-46eb-999c-ea21e2ed06d9_zpsnnzgshv6.jpg
Idag spiste J og jeg morgenmad og så Go’ Morgen Danmark. Det er blevet en god weekend tradition herhjemme. Jeg kan simpelthen ikke sove længe mere, så når kl. er 8, vækker jeg J. Det er jo kedeligt at være den eneste der er vågen :-).
Vi har været ude og køre en tur på hans motorcykel. Der er altså bare et eller andet over, at sidde der med vinden i håret, skulle jeg til at sige. Vi har selvfølgelig hjelm på! Jeg glæder mig i hvert fald til det bliver rigtig sommer, og vi kan komme ud på nogle lidt længere ture. Lige nu er det stadig lidt køligt, selvom vi er pakket godt ind.

Hvad laver i mon, på den sidste lørdag i marts?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Countdown: 92 days