Garderobe Guld

Countdown: 92 days

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-27 kl. 17.03.43_zps394nl1va.png
Så skal jeg da ellers lige love for, at der blev offentliggjort nogle navne igår! Jeg har 16 navne på min liste over de koncerter jeg vil se. Det er nok lidt urealistisk at jeg kommer til at se dem allesammen, medmindre de lægger programmet efter mig, hvilket nok ikke er tænkeligt :-). Men så må jeg jo prioritere.

En kunster jeg i hvert fald skal se er Kendrick Lamar. Han spillede også på Roskilde i 2013, men jeg har ikke nogen erindring om at have set ham der.
Han er tidligere blevet erklæret for ‘The New King of the West Coast’ af Dr. Dre, men Kendrick er allerede mere end det. Oveni det har han været på tour med Eminem og Kanye West, og hans album toppede indtil flere lister sidste år.
Hvis navnet ikke ringer en klokke, er jeg sikker på at en af hans sange gør. Blandt andet ‘Swimming Pools (Drank)’ og ‘Bitch, Don’t Kill My Vibe’.
Hør dem begge herunder:


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garderobe Guld