Comfy clothes

Garderobe Guld

Hvor er det dog bare fantastisk, at de bukser jeg købte for 5 år siden, og har gået så meget med at de er blevet endnu mere ødelagte end de var da jeg købte dem, er på mode igen. Det er da pengebesparende, hva!

 photo ripped jeans_zpsqh9hxt5d.jpg

Der er her tale om et par ripped jeans fra Pieces, jeg faktisk havde givet til min lillesøster, fordi jeg synes jeg var færdig med dem. Men skæbnen ville så, at min søster gav mig dem tilbage og nu er de mega trendy igen. Man har lov at være heldig engang imellem.

Hvis du ikke er lige så heldig som mig, at have gemt dit tøj i evigheder, så fortvivl ikke! Butikkerne bugner nemlig af disse bukser, og jeg har her fundet nogle bud på ripped jeans.

 photo jeans collage_zps4wnu0etv.jpg

1 // 2 // 3 //

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Comfy clothes