Fredags favorit: Bioderma

Min weekend

 photo df1c1bb9-037d-4b9c-9401-e4f26e7af559_zpsl7huoobu.jpg
Jeg har haft en hel weekend (hvis man ser bort fra fredag), hvor min computer har været slukket. Det synes jeg er ret vildt. Det sker nærmest aldrig! Jeg har i stedet for brugt min weekend på frokost hos min mormor, fest med nogle søde piger og fodboldkamp.
Jeg simpelthen inde og se min første Brøndby kamp! Min fars side af familien er meget Brøndby fans, så det er jeg ligesom også blevet :-). Fra jeg var helt lille, kan jeg huske min far havde en Brøndby badekåbe. Så selvom jeg ikke går synderligt meget op i fodbold, har jeg altid holdt med dem, og nu har jeg så også set dem spille. Fremskridt, må man sige :-). Og så vandt de jo, det gør jo tingene lidt sjovere.

Nu vil jeg tage på arbejde, håber i får en dejlig dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags favorit: Bioderma