Lækre kanelsnegle

Fredags favorit: Bioderma

 photo 8413b67f-08d3-40fc-9ec5-1d0e801de19c_zpssoppjk72.jpg
Jeg har selvfølgelig ikke boet i Frankrig, uden at blive afhængig af dette produkt. Det produkt næsten alle taler om og som altid skal med hjem efter en tur til Frankrig.

Bioderma Eau Micellarie er virkelig hypet, specielt her i blogverdenen, men efter et kig hos Pudderdåserne (hvor jeg i øvrigt altid tjekker for anmeldelser inden jeg køber noget), blev jeg overbevist om at der var noget om snakken. Jeg købte en 2-pak for 118,50 kr. på et apotek i Paris. Hvis du ikke skal forbi Frankrig, kan det købes hos Frenchpharmacy.dk, dog er det lidt dyrere der.

 photo 62416f9c-d7c4-433c-8dd5-c648f1e697a1_zpsyubtvypu.jpgMen hvad er det der er så specielt ved Micellar Water? Produkterne består af vand, en vaskeaktiv ingrediens og glykol. Navnet kommer af de miceller, der bliver dannet af det vaskeaktive stof, og som er det der renser hud. Med andre ord er det en meget mild, men effektiv rens, der kan bruges til både øjne og ansigt.

Jeg er rigtig glad for dette produkt og har ingen problemer haft med det.
Der findes også nogle gode alternativer. F.eks. Nivea Essentials Micellar Water og Trine’s Wardrobe Micellar Cleansing Water. De kan begge fås i Matas.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre kanelsnegle