7 facts om mig

Countdown: 100 days

 photo 100 dage_zpswxyr4hbr.jpg De er tilbage! Husker i Bikstok Røgsystem? De vender tilbage, men nu kun med første halvdel af navnet. Pharfar, Eagger og Blæs Bukki vil både spille noget af deres gode gamle musik, men lover også at spille noget nyt. Det glæder jeg mig til!
Bikstok bliver beskrevet som en blanding af dancehall og reggae, med danske lyrics. Jeg er sikker på det bliver fest, og jeg vil bruge noget af ventetiden til at genopdage deres gamle musik. Blandt andet Cigar og Delerium. Lyt til dem herunder.
Se de tidligere nedtællinger til Roskilde Festival HER og HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 facts om mig