5 blog-anbefalinger

Følg dine drømme

 photo dream collage_zps4jofahun.jpgBilleder lånt af Pinterest

Forleden dag skrev jeg et indlæg, om at jeg gik med mange overvejelser omkring uddannelse, og jeg er nu kommet frem til beslutning. Det var jeg egentlig også da jeg skrev ovenstående indlæg, men havde brug for nogle dage til at vænne mig til min nye beslutning.

Sagen er den, at jeg er ved at skrive mit bachelorprojekt og har 2 fag ved siden af, alt dette afslutter jeg selvfølgelig til sommer som planlagt. Men jeg mangler 7,5 point (ud af 30 pr. semester) fra da jeg var på udveksling. Dem kunne jeg vælge at tage på summer school, hvor man tager faget som et ‘lynkursus’, så jeg stadig havde mulighed for at komme ind på den direkte kandidat overbygning efter sommer. Jeg har dog valgt, at jeg ikke ønsker at tage den kandidat, men i stedet vil have en anden som jeg ikke har direkte adgang til. Derfor forlænger jeg min bachelor med et år, hvor jeg tager det fag jeg mangler fra udveksling og de fag jeg mangler for at komme ind på cand.merc.(kom), som er det jeg aller helst vil!

Jeg glæder mig til at gå efter min drøm, hvis man kan sige det sådan, og jeg trænger også lidt til at komme ‘ud’ af det her ræs, selvom jeg jo i virkeligheden stadig vil være i det, eftersom jeg stadig skal læse.
Jeg kan lige nå det, inden fremdriftsreformen for alvor træder i kraft efter 2016, så hvis jeg vil det, skal det være nu!
Jeg har ikke haft nogle sabbatår, hverken efter folkeskolen eller gymnasiet. Men nu er færdig med at gå den vej der bliver forventet af mig, og det her er da heller ikke den nemme vej. Jeg er ikke sikret optag på cand.merc.(kom) i 2016, men jeg bliver nødt til at prøve. Har ikke lyst til at sidde om 5, 10, 15 år og ærgre mig over, at jeg ikke fulgte min mavefornemmelse.

Det blev et længere indlæg, men håber også at andre kan få lidt ud af det, for det er bare en federe følelse at følge sine drømme.
Nu bliver det spændende at se, hvad det næste års tid bringer!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 blog-anbefalinger