Glasses

5 blog-anbefalinger

 photo blomst_zpshfth6idj.jpgBillede lånt af Pinterest.

På sådan en lidt grålig søndag, er det hyggeligt bare at sidde og læse blogs. Der findes helt ufattelig mange blogs og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Derfor får i her mit bud på 5 gode blogs.
De indeholder både lækkert tøj, interiør, smukke damer og en masse god læsning.

Clamour 4 Glamour – Camille var en af de første bloggere jeg begyndte at følge, og hendes blog er en rigtig god blanding af lækkert tøj og hverdag. Hvis man leder efter en god børneblog, er hun også der hvor man skal gå til, da hun i sommers åbnede Riders On The Rainbow, som primært handler om hendes 3 kønne børn (babyalarm!).

Simone Moelle – Hvis du er til powerkvinder der vil frem i livet, og samtidig ser brandgodt ud, så skal du følge Simone! Hun er studerende, blogger og iværksætter, sikkert også en masse andre ting. Lige nu venter jeg i spænding på hendes nye webshop åbner.

Homesick – Danmarks absolut bedste interiør blog, uden tvivl! 3 piger der alle har læst design og boligindretning, med en fantastisk smag. Den er nødt til at blive set.

Acie – Christine er meget velklædt og velberejst (heddet det dét?)! Bag hendes lækre donuts og misund billederne fra New York, Paris og Italien, for bare at nævne et par stykker.

Passions for Fashion – Kender du de piger, hvis hår bare altid sidder godt? Sådan er Christina! Og så bugner hendes klædeskab af  misundelsesværdigt tøj.

God læsning!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glasses