Hovedet fyldt med tanker

Countdown: 106 days

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-12 kl. 20.34.11_zpsftpeswr2.png
Ja, se hvor længe den torsdagstradition varede! Nu får i den på en fredag i stedet for, men det er også god fest musik, så måske i kan blive inspirerede til weekendens begivenheder. I kan se sidste uges countdown her.

Vi bliver i den elektroniske genre lidt endnu. Sidste år på Roskilde sad jeg i godt selskab med en kasse øl, en Dixie burger og høj solskin foran Apollo til lyden af RL Grime. Og han er da fantastisk! Så der fik jeg for alvor øjnene op for elektronisk musik, og jeg forestiller mig da også, at jeg sidder samme sted dette år, men til lyden af britiske Clark. Hans musik går under genren Intelligent Dance Music, som egentlig er bygget på individuelle eksperimenter i musikken.

Jeg glæder mig i hvert fald til at høre det, og vil nok varme lidt op inden festivalen, med noget af hans musik.

I kan høre Winter Linn herunder. Hvis det er noget musik for jer, vil jeg anbefale jer også at høre Superscope.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hovedet fyldt med tanker