En fri-weekend

Favorit smykker

 photo 6ca15fe8-ca58-4228-b908-d417bfdbf55e_zpsnxbpdfjd.jpg photo DSC_0233_zpsqcvodlfm.jpg

Jeg kan godt se nu, at ringene vender forkert, men det gik lidt hurtigt imorges :-).
Det er de smykker jeg går mest med. Mange er enten en guld eller sølv pige, men jeg kan godt lide begge dele, dog går jeg sjældent med dem sammen. Det kunne være jeg skulle begynde på det? Men nu er der blevet tilføjet en ny halskæde til min guldsamling (det lyder fint, hva’?).

Jeg havde et tilgodebevis til Moss Copenhagen, og havde luret lidt på deres Zodiac halskæder. Og eftersom jeg er født i Tvillingens tegn, gav det selvfølgelig mest mening at købe den. J er også Tvilling, så man kan sige, at den er for os begge to.
Ringen med blomsten er fra Spinning, og den anden er en min mor har købt af en af hendes veninder, der er guldsmed. Jeg fik slået den skæv da jeg var i Paris, og den kunne ikke rettes helt ud, uden at guldsmeden var bange for at knække den. Så det lille hak har en historie. Begge ringe fik jeg da jeg blev 18 år. Uret er fra Skagen, som jeg fik i julegave af J for nogle år siden. Så de har altså alle sammen en betydning for mig.

Generelt synes jeg, at Moss Copenhagen er rigtig gode når det kommer til smykker. De har mange fine ting, og deres øreringe er jeg særligt vild med. Det må blive næste gang :-).

English recap: A new necklace has now been added to my jewelry collection. It’s from the Danish brand Moss Copenhagen. 

//

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fri-weekend