PFW alle vegne!

En fri-weekend

 photo quote_zpsy6fg6q9y.jpg photo quote1_zpsdvjk3wc2.jpg
Så blev det sørme til en blog-fri weekend. Selvom jeg rigtig godt kan lide at blogge, så er det også noget af en tidssluger og tid er ikke det, jeg har mest af lige nu. Skole og bachelorprojekt fylder ret meget lige for tiden, og på arbejdet er der også rigtig meget for tiden. Ikke fordi jeg brugte hele weekenden på skole og arbejde, selvom jeg nu ville ønske det, set fra et fornuftigt perspektiv. Den blev til gengæld brugt med to fødselsdage og nogle praktiske ting, som blandt andet et bordbyggeri, der stadig ikke er færdigt, tak til Ikea. Heldigvis i godt selskab, så går det sjældent helt galt.

Den her uge bliver ikke mindre travl, og weekenden står igen på to fødselsdage. Så jeg løber lidt rundt og prøver at nå det hele. Det ville selvfølgelig have været lidt nemmere, hvis man fik en slat penge tilbage i SKAT, men sådan skulle det jo heller ikke være.

For at det hele ikke skal være galde, så lad os snakke lidt om vejret. Dét er jo fantastisk! Og lidt svært at blive ved med at være i dårligt humør, når solen skinner på en.
Håber i får en god start på en god uge!

English recap: I’m in a very busy place right now, and unfortunately, school and work is of higher priority than the blog. Therefore the silence this weekend, but I’m hoping to get back on track this week.
//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PFW alle vegne!