Countdown: RF15

PFW alle vegne!

 photo missparis_zpsab3gnphc.jpg
Jeg savner Paris! Som i virkelig SAVNER! Og det bliver ikke nemmere af, at der lige nu er Paris Fashion Week, hvilket betyder billeder og opdateringer derfra konstant! Det er virkelig sandt hvad de siger (nej, jeg ved ikke hvem ‘de’ er, men der er nogle der har sagt det..), at har man først været så heldig at bo i Paris, vil byen altid være med en.
Så jeg går og drømmer mig tilbage til Europas mest fantastiske by – uden sammenligning!

Som i kan se har jeg taget et billede i ægte blogger-stil! For den rose ligger jo bare helt tilfældigt ved siden af Eiffeltårnet altid? Hm nej, det er et ret opstillet billede, men sådan er det jo for det meste i blog-land.
Til de opmærksomme, så er det projekt jeg teasede lidt for i søndags, også på billedet. Men med travle og lange dage, er det ikke færdigt endnu. Dog regner jeg med at det bliver færdigt i weekenden, og så får i det selvfølgelig at se.
God weekend!

English recap: I really miss Paris these days, with pictures from the fashion week everywhere. The picture is taken on the project I mentioned sunday, which you will see in full when it’s finished. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Countdown: RF15