Tip: Billigste Poster

Countdown: RF15

 photo Skaeligrmbillede 2015-03-04 kl. 20.30.20_zpsejqaaonu.png
Jeg har valgt at indføre en lille torsdags-tradition her på bloggen. Den går ud på, at jeg hver torsdag vil fremhæve en kunstner, der skal spille på Roskilde Festival i år, indtil festivalen starter den 27. juni.
Jeg håber på, at det kan give jer inspiration til musik, i måske ikke lige hører hver dag. Og selvfølgelig inspiration til de af jer, der skal på Roskilde, til hvilke koncerter i vil opleve.

For mit vedkommende bliver dette år mit 6. år på Roskilde Festival. Jeg arbejder der hvert år, og jeg synes det er helt fantastisk, at være en del af sådan et stort event. Der er virkelig mange ender der skal kædes sammen, for at sådan en stor festival kan lade sig gøre, og jeg er ret fascineret af, hvordan de får det til at blive en succes gang på gang.
Programmet på Roskilde er meget bredt og dækker over mange forskellige genrer. Derfor er det en god mulighed for, at opdage noget musik, som man ellers ikke ville have stødt på. Dog er jeg rigtig god til, bare at se de kunstnere jeg kender, og derfor sjældent får set så meget nyt. Det vil jeg lave om på, blandt andet med dette tiltag her på bloggen.

Idag er der 114 dage til festivalen starter og vi lægger ud med en DJ, som der sikkert er nogle af jer der kender på forhånd. Der er selvfølgelig tale om norske Kygo, der laver remix af forskellige sange. Der var faktisk min veninde, der først tippede mig om ham, så jeg har lyttet lidt til ham i forvejen.
Roskilde beskriver hans musik som værende en sub-genre til Electronic Dance Music, kaldet Tropical House. Hvis du ikke skal på Roskilde, udkommer hans debut album her engang i foråret.

Her kan i høre Kygo’s remix af The Weeknd – Often.

English recap: I will introduce a music countdown to Roskilde Festival 2015. Today I think you listen to Kygo, a norwegian DJ who makes remix of several songs. Including this fra The Weeknd. Today there is 114 days until the Festival starts at 27th June.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Billigste Poster