My Playlist

Tip: Billigste Poster

 photo DSC_0166_zpsdnzncwbj.jpg
Undskyld for det lidt skæve billede :-).
Jeg holder virkelig meget af Søstrene Grene! Kan næsten altid finde noget derinde, som jeg kunne tænke mig. Idag var ingen undtagelse, omend det var den billigste shopping nogensinde! Som i kan se på billedet herover, hænger der nu en fin ‘poster’ på vores væg. Jeg havde rammen i forvejen, hvor der var billeder fra da jeg blev student, men eftersom jeg snart bliver færdig med den næste uddannelse (lyder lidt som en evighedsstuderende), syntes jeg det var på tide at skifte billedet ud.
Derfor købte jeg dette dekorationspapir i Søstrene Grene. Det koster, hold nu fast, 1,88 kr! Ja, så er der jo råd til at skifte ud løbende, kan man sige. Der var lidt forskellige motiver at vælge imellem. Jeg fik selvfølgelig ikke taget et billede af papiret, inden det blev pakket ud, men det er en rulle der er pakket ind i plastik, hvis i selv vil på jagt efter det.
Og så er der jo bare tilbage at sætte det i en ramme, som SG også er rigtig gode til at levere til billige penge, hvis man ikke selv ligger inde med en.

For lige at blive ved Søstrene Grene, så kommer deres nye kollektion af interiør på fredag. Og her har jeg selvfølgelig lidt favoritter, som jeg ikke ville have noget imod at tilføje til det lille hjem. Blandt andet bordet og lampen, som i kan se på billederne herunder.
 photo Skaeligrmbillede 2015-03-03 kl. 19.58.31_zps6t27sdyu.png photo Skaeligrmbillede 2015-03-03 kl. 19.58.47_zps7sptv5hs.png

 

English recap: I’ve found this decorationpaper in Søstrene Grene and used it as a poster. It is very cheap, DKK 1,88, and you can find several motives. As we talk SG, they are launching their new interior collection this friday, and I’ve found some favourites, especially the table and lamp on the pictures above. 

//

2

 • Thilde Trøjborg

  Jeg elsker virkelig også søsterne grene! Jeg er vild med deres kasser, de kan også gøre noget, og så er de billige og kan skiftes ud løbende 🙂
  Synes helst sikkert du skal gå for lampen, den er super fin! 🙂

  http://thildetroejborg.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Jeg har også nogle af deres kasser – så smart jo! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Playlist