Lidt om hår...

Mirakelprodukt

 photo kokosolie_zps3fb7qtry.jpg
Det seneste års tid har jeg sværget til kokosolie. Det kan bare bruges til så mange ting, og så er det meget budgetvenligt! Siden jeg kom hjem fra Paris, har jeg ikke haft brugt olien, men jeg kan mærke på min hud og mit hår, at jeg skal begynde igen. Denne har jeg købt i Kvickly til 40,-. Jeg har både prøvet denne fra Urtekram og den fra Irmas eget mærke, og der var ingen forskel, så bare køb den i finder først.
Jeg bruger det hver aften inden jeg går i seng, efter at have fjernet make-up, på min hud. Jeg varmer lidt op i hænderne, smører det på og lader det sidde natten over. Dagen efter er min hud dejlig blød! Og da olien er antibakteriel, hjælper det også til at få en pænere hud. Jeg bruger det også til mit hår, både som hårmaske og hårolie, da det er en af de eneste olier, der ikke bare ligger sig uden på hårstrået, men trænger ind og genopbygger. Som hårmaske putter jeg det i tørt hår og vikler en pose eller håndklæde om håret, og lader det sidde et stykke tid. Somme tider sover jeg med det i og så vasker jeg bare mit hår som normalt bagefter. Det kan godt være det er nødvendigt at putte shampoo i to gange, hvis du har haft meget olie i håret. Som hårolie putter jeg en LILLE smule i spidserne. Ikke for meget, for det kan nemt se fedtet ud.

Generelt er olien bare rigtig god at bruge til hud og hår. Så hvis du har problemer med eksem, tør hud, akne eller andet, så prøv kokosolie, inden du går ud og køber en masse dyre ting fyldt med kemikalier.
Derudover skulle det også fungere godt som make-up fjerner, til strækmærker, massageolie og som barbercreme.
Hvis i vil vide mere om hvad kokosolie kan bruges til, og hvorfor det er så godt, kan i blandt andet læse 101 ting her (engelsk side). Dog har jeg hørt både godt og dårligt om idéen med at bruge det som tandblegning, så det vil jeg anbefale jer lige at tjekke op på, inden i begiver jer ud i det.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om hår...