Fifty Shades of Grey

Lidt om hår…

 photo haringr collage_zpstkuz5lwh.jpgSource: Pinterest

Jeg elsker hår og har altid gjort det. Det på hovedet vel at mærke ;-). Jeg er nok også blevet en del miljøskadet, eftersom min mor er uddannet frisør. Derfor tænker jeg tit på hvordan mit hår skal se ud og jeg har igennem tiderne haft meget forskellige looks. Alt lige fra kulsort til platinblond! Nu er jeg dog mere til det naturlige look og så er det jo heldigt, at moden er enig med mig (eller omvendt?).
Sidst jeg fik farvet hår var i november, så det er ved at være tid igen. I den forbindelse har jeg selvfølgelig gjort mig nogle overvejelser. Og jeg hælder rigtig til ovenstående farve. Den er ikke helt så langt fra den jeg har nu, men lidt lysere.
Faktisk synes jeg også, at pastelfarver til hår er SÅ fint! Dog er jeg ikke helt så modig som før i tiden, men har set på youblush, at man kan få en conditioner med farve. Måske man skulle prøve det?
Se lige hvor cool det her pastelblå hår er!

 photo blaringtharingr_zpstsbxkr07.jpgSource: Pinterest

Håber i får en god fredag og start på weekenden!

6

 • Ester

  Jeg synes at det blå ser SÅ fedt ud på set billede, men er ret sikker på at det ikke ser lige så fint ud når man har en ‘bad hairday’

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Jeg tør heller ikke, haha 😀 jeg har lidt for tit en dårlig hårdag, til at rocke sådan en farve. Og jeg tror Johnni ville dø hver morgen 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmi

  Ja, det blå ser lidt slidt ud :p Gå efter det naturlige! 😀 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nick Albrechtsen

  Du skal have farvet hår, så du kan have det naturlige look… Ironisk… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fifty Shades of Grey