Jeg vil sove pænt

Fifty Shades of Grey

 photo fifty_zpsuhdzm6tf.jpg
I tirsdags mødtes jeg med disse to søde veninder til spisning og derefter biograftur. Vi skulle selvfølgelig se Fifty Shades of Grey. Man passer jo ikke ind, hvis man hverken har læst bøgerne eller set filmen. Ingen af os havde læst bøgerne, så vi kom ind i biografen uden de helt store forventninger.
Dog blev vi alligevel alle tre ret skuffede. Jeg havde troet, at den var mere voldsom, så jeg blev lidt overrasket over, hvor meget den egentlig bare handlede om kærlighed (igen, jeg har jo ikke læst bøgerne, så det er nok bare sådan historien er).
Derudover forstår jeg slet ikke hypen omkring Mr. Grey. Ja, han er da pæn og da sikkert også en sexgud, men jeg synes han har nogle personlighedstræk jeg slet ikke bryder mig om. Fx den ret ekstreme ejerfornemmelse han har over Ana. Det, synes jeg, er et kæmpe turn-off!
Jeg kommer i hvert fald ikke til, at sidde utålmodigt og vente på 2’eren.

Men udover den lidt skuffende biografoplevelse, havde vi en rigtig hyggelig aften og fik noget god mad. Og det opvejer jo alt :-).

2

 • Michelle Eckert

  Virkelig fedt endelig også at læse negative anmeldelser om den! Har næsten kun hørt gode ting om den, og kunne slet ikke forstå det! Men tror nu stadig, at jeg må få den set! 🙂

  Kig meget gerne forbi ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Ja, altså det er jo ikke fordi filmen er dårlig, jeg var bare slet ikke imponeret. Men ja, den har fået (lidt for meget) ros 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil sove pænt