Slutspurten

Jeg vil sove pænt

 photo Sengetoslashj collage_zps1qeyvjk4.jpg
Efter at have luret lidt hos cillesunivers, kom jeg i tanke om det flotte sengetøj hos By Nord Copenhagen. Vi har dobbeltdyne herhjemme, så det kan godt være lidt svært, at finde noget pænt sengetøj. Heldigvis laver By Nord også deres designs i dobbeltdyne størrelse. Jeg er ret vild med dette sengesæt med rådyret. Det er dog lidt dyrt for en studerende som mig, så jeg har fundet lidt alternativer, som jeg er sikker på også ville pynte min dyne. Jeg har i forvejen et sort sengesæt fra Kronborg, som jeg synes er rigtig dejligt. Derfor ville det ikke gøre mig noget, at tilføje det hvide til samlingen. H&M Home har også nogle gode bud på fint sengetøj. Blandt andet det mørkegrå i hør, som jeg forestiller mig at man sover godt i. Og det lidt billigere alternativ i lysegrå, der er af bomuld.

De er i hvert fald tilføjet til min ønskeliste :-).

6

 • Thilde Trøjborg

  De er virkelig også fine sættene fra hogm, klassiske og elegante. Knus http://thildetroejborg.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   De er nemlig rigtig fine! Og til en god pris 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Julie

  Jeg har også bare forelsket mig i det sengetøj nu, efter at have set det både på din og Cilles blog 😉 Det er farligt dyrt at læse blogs nogle gange!

  Rigtig god dag!
  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Ja, det er nemt at blive fristet af diverse blogs 😀 Men som Cille siger, så hold øje med deres lagersalg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Det var absolut også rådyret fra By Nord som jeg selv forelskede mig i først. Synes simpelthen det er så smukt! Jeg var dog på By Nord lagersalg, hvor de havde elgen på tilbud til to sæt for UNDER et sæts pris. Så kunne jeg alligevel godt “nøjes” med min søde elg – jeg er dog blevet ret vild med den nu 🙂 Det er virkelig nogle lækre sæt du har fundet, misunder dig lidt over dit sæt fra Kronborg! Og så har H&M Home virkelig uppet sig synes jeg – wow, hvor er de bare fede deres sengetøj !! Tusinde tak for pingback <3 Rigtig dejlig dag. Knus

  http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Jeg må lige holde øje med deres lagersalg så! For de er alle sammen flotte, så et hvilket som helst design ville gøre mig glad 😀 men rådyret er dog min favorit også. Det var så lidt <3 og også en dejlig dag til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slutspurten