Weekend Cake

Slutspurten

 photo charlie_zpsf606b8e9.png
Når i ser dette billede, tænker i nok, at det her er et indlæg, der skal omhandle terrorangrebet i Paris d. 7/1-15. Men det skal det ikke. Den her slutspurt har nemlig ikke noget at gøre med mine meninger omkring det, eller at jeg vil have jer til, at tænke over noget.
Det handler derimod om et stort projekt for mig. Det sidste stykke inden målstregen, om man vil. Jeg er nemlig lige gået i gang med mit bachelorprojekt, der skal handle om det franske satiremagasin og tiden før, under og efter 7/1-15. Dermed bliver det også det sidste projekt (plus 2 andre eksaminer) i min uddannelse og til sommer er jeg, efter planen, færdig!
Okay okay, færdig kan man måske ikke kalde det, eftersom min plan er at læse videre efter sommerferien, men færdig med min bachelor så.

Hvorfor Charlie Hebdo? Fordi jeg på en eller anden måde føler mig forbundet til emnet efter mit udvekslingsophold i Paris, og fordi jeg synes det er spændende, hvordan sådan en krise påvirker en virksomhed.

Den største udfordring de næste 3 måneder bliver helt klart min manglende selvdisciplin! Jeg er ikke super god til at hanke op i mig selv, hvilket virkelig kommer til udtryk på tidspunkter som disse. Men så er det jo godt, at jeg har denne blog. Det er jo verdens bedste overspringshandling :D.
Så nu ved i, hvad der fylder mest i mit hoved lige for tiden, spændende ikke? Synes der er lidt langt til d. 18. maj…

2

 • Cille

  Sikke et fantastisk og relevant emne at skrive bachelor om. Jeg skal selv skrive bachelor om et år faktisk (jeg er på 4. semester nu), og jeg kunne forestille mig, der går en masse tanker igennem dit hoved. Jeg ønsker dig virkelig held og lykke med skrivningen! 🙂

  http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Tusind tak! Ja, min tanker kredser om det næsten hele tiden. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend Cake