Livingroom of my dreams

Weekend Cake

 photo kage_zpsaf25eb8a.jpg
Jeg har haft en rigtig god weekend med masser af afslapning og god mad. Vi startede lørdag morgen med fødselsdagsmorgenbord hos J’s svigerinde, og så hyggede J og jeg ellers bare resten af dagen. Om aftenen lavede jeg noget god mad og en virkelig god brownie! Opskriften hedder så også ‘Verdens Bedste Brownie’, og der må jeg erklære mig enig. Samtidig er den meget nem, og dét er lige noget for mig.
I kan finde opskriften lige HER. Som det fremgår af billedet ovenfor, tilsatte jeg lidt Carte d’or vaniljeis, så kan det aldrig gå helt galt.

Som jeg nævnte i dette indlæg, var jeg til banko med min mor og søster igår. Og hvordan endte det så? Jo, vi gik alle tre tomhændet hjem. Så har vi da bare held i kærlighed jo.
Håber i får en rigtig god mandag!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livingroom of my dreams