Udveksling #4

Livingroom of my dreams

 photo stuecollage_zps8fe5758b.jpg
Sofa // Sofakompagniet, Coffee table // Hay, Tæppe // Ellos Home, Plaid // Himla, Vase // Lyngby Porcelæn, Gulvlampe // Ilva, Poster // DOT Denmark, Pude // By Nord

Hvis vi nu lige siger, at det var mig der havde vundet de 315 mio. i Lotto (måske jeg skulle begynde at spille, før jeg drømmer om at vinde..), så ville disse ting være i min stue i løbet af nul komma fem!
Som i kan se, kan jeg rigtig godt lide grå. I virkelighedens verden ville der nok komme nogle små ting ind, der kunne bryde det lidt, men i det store hele er det her et godt bud på min drømme stue.
Åh hvem der bare havde masser af penge!

Nu vil jeg gøre mig klar, skal til banko med min mor. Det er ikke noget jeg normalt gør, men det er nu meget hyggeligt, og så støtter man lokalsamfundet samtidig – win win! Kryds lige fingre for at jeg vinder en masse :D.
Hav en god søndag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udveksling #4