Om at være gammel nok

My obsession

 photo Pinterestcollage_zpsdebc66e6.jpg
Jeg elsker sociale medier og jeg elsker flotte billeder. Derfor er Pinterest simpelthen det perfekte medie for mig. En hulens masse flotte og inspirerende billeder samlet ét sted. Jeg kan godt lide at sidde og lave opslagstavler med billeder, jeg finder interessante.
Når jeg nu er så vild med mediet, tænker jeg, at jeg da ikke kan være den eneste? Jeg har samlet nogle af de billeder jeg bedst kan lide ovenfor, selvom det var lidt svært at vælge :-). Hvis i vil se flere billeder, synes jeg i skal hoppe ind forbi siden. I kan jo starte med at tjekke mine opslagstavler ud ;-).
I finder min profil lige HER.

2

 • Der er mange, der virker ret vilde med Pinterest. Jeg oprettede mig også engang, men jeg opgav hurtigt. Jeg kunne sgu ikke overskue det 😀

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bymichelle

   Det kan også godt virke lidt uoverskueligt, men når man først har lært det at kende, synes jeg ikke det er det mere. 🙂 Det gælder bare om at følge nogle interessante personer, så kommer de flotte billeder af sig selv 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være gammel nok